Bozkır’da Mahalleler Kadın gözüyle inceleniyor.


KONYA (AA) - Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır Belediye Başkanı eşi Sedef Saygı ve Bozkır belediyesi bayan belediye meclis üyeleri Sarıoğlan,Hamzalar,Armutlu ve Kuzören mahallerindeki kadınlarla bir araya geldi. Mahallerdeki sorunları kadın gözüyle inceleniyor.

Bozkır Belediyesi adına gerçekleştirilen ziyaretlerde ziyaret edilen hanelerde kadınların istek ve talepleri dinlenip bire bir konuşularak, sorunun hızlı çözüme kavuşturulması için çalışmalar yürütülüyor.

İlçe merkezinde ve mahallelerde devam eden çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Sadettin Saygı şu ifadelere yer verdi "Ekipman ve diğer koşullara bağlı olarak Bozkır'ımızın 52 Mahallesinde çalışmalarımızı zamana yayarak yerinde ve doğru hizmet götürerek çalışmalarımıza devam ediyoruz.

2021 yılında kırsal mahallerimize ağırlık vererek 52 mahallemizi birbirinden ayırt etmeden hizmet etmek için plan ve programlarımızı yapıyoruz. Yapılacak hizmetleri daha elverişli kılmak için mahalle ziyaretlerimizi son iki haftadır öncelikle bayanlarımızın istek ve taleplerini dinleyerek bu süreci başlattık.

Önümüzdeki aylarda bu süreci daha da sıklaştırarak yoğunluğumuzu kırsal mahallelere vereceğiz. Küçüğünden büyüğüne, kadınından erkeğine, birbirimize fikirler vererek bilgi alışverişi yaparak hep birlikte Bozkır'ımıza hizmet edeceğiz "dedi.
Bozkır’da Mahalleler Kadın gözüyle inceleniyor. Bozkır’da Mahalleler Kadın gözüyle inceleniyor. Reviewed by Adsız on Kasım 03, 2020 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.