Hamzalar Mahallesinden Mehmetçiğe üzüm desteği

 

Konya'nın Bozkır ilçesine bağlı Hamzalar mahallesinde mahalle muhtarı önceliğinde mahalle sakinlerinin kendi üzümlerinden elde edilen kuru üzümler dualar eşliğinde Mehmetçiğe gönderildi.


Haberin Tüm Fotoğrafları !!!

İlçeye bağlı Hamzalar Mahallesi sakinleri kendi tarlalarında üretimini gerçekleştirdikleri ve coğrafi olarak yöreye has keçimen üzümlerini toplayıp, kuruttuktan sonra Barış Pınarı Harekâtına destek için Suriye'deki Mehmetçiğe 1 TOn kuru üzüm ve 5 Bin TL nakti yardım gönderdi.
Bozkır Hamzalar Mahallesi hizmet binası önünde gerçekleştirilen etkinlik saygı duruşu ve İstikal Marşının okunmasıyla başladı. Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar ve Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı'nın protokol konuşmalarının ardından Bozkır Hamzalar İlkokulu öğrencileri hazırlamış olduğu komanda marşını söyledi.

Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar yaptığı konuşmasında "Milletimiz devletimizin her zaman arkasındadır, toprağının Anadolu Coğrafyasının her zaman savunucusu olmuştur.

Bunun bir örneğini de siz değerli vatandaşlarımızın hazırlamış olduğu bu etkinlikle görüyoruz" dedi.
Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı "Bozkırımız her zaman Devletinin, Milletinin, vatanın ve Mehmetçiğinin yanında olmuştur ve bundan sonrada her zaman yanında olacaktır" dedi.

Bozkır İlçe Müftüsü Seyit Böğet'in Kuran-I Kerim'in tilaveti sonrasında yaptığı dua ile eller açılıp Sınır ötesinde görev yapan askerlere dualar edildi.
Hamzalar Mahallesinden Mehmetçiğe üzüm desteği Hamzalar Mahallesinden Mehmetçiğe üzüm desteği Reviewed by Bozkır Dernekleri on Kasım 05, 2019 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.